Bog & idéKarsten Ulrik Jensen

Bøger skrevet af Karsten Ulrik Jensen

Læs mere om Karsten Ulrik Jensen
1 produkter
1 produkter
Isis Kemi C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Isis Kemi CSøren Munthe
512,96 DKK
Hæftet
(0)
Isis Kemi C

Mere om Karsten Ulrik Jensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Karsten Ulrik Jensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Isis Kemi C" udgivet af Systime - "Isis Kemi C" udgivet af Systime

Bøger af Karsten Ulrik Jensen

Karsten Ulrik Jensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Karsten Ulrik Jensen kommer i samtlige formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karsten Ulrik Jensens "Isis Kemi C"

"Isis Kemi C" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Karsten Ulrik Jensen "Isis Kemi C"

Det er muligt at købe Karsten Ulrik Jensens "Isis Kemi C" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Ulrik Jensen