Bog & idéKaspar Colling Nielsen

Bøger skrevet af Kaspar Colling Nielsen

Læs mere om Kaspar Colling Nielsen
2 produkter
2 produkter
Det europæiske forår
STREAM
Det europæiske forårKaspar Colling Nielsen
79,95 DKK
Lydbog
(18)
Det europæiske forår
Det europæiske forår
Det europæiske forårKaspar Colling Nielsen
79,95 DKK
EBOG
(18)
Det europæiske forår

Mere om Kaspar Colling Nielsen

Der er forskellige bøger fra Kaspar Colling Nielsen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Colling Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det europæiske forår" udgivet af Gyldendal - "Det europæiske forår" udgivet af Gyldendal - "Det europæiske forår" udgivet af Gyldendal - "Det europæiske forår" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kaspar Colling Nielsen

Du kan bestille fire bøger af Kaspar Colling Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Kaspar Colling Nielsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Colling Nielsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det europæiske forår" af Kaspar Colling Nielsen

Hos Bog & idé er "Det europæiske forår" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Det europæiske forår" af Kaspar Colling Nielsen

Hos Bog & idé er "Det europæiske forår" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Kaspar Colling Nielsens "Det europæiske forår" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kaspar Colling Nielsen