Bog & idéKate Hamer

Bøger skrevet af Kate Hamer

Læs mere om Kate Hamer
2 produkter
2 produkter
Pigen med den røde frakke
STREAM
Pigen med den røde frakkeKate Hamer
129,95 DKK
Lydbog
(12)
Pigen med den røde frakke
Pigen med den røde frakke
Pigen med den røde frakkeKate Hamer
119,95 DKK
EBOG
(5)
Pigen med den røde frakke

Mere om Kate Hamer

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Kate Hamer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Hamer.
Bøgerne fra Kate Hamer udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pigen med den røde frakke" udgivet af Lytteratur - "Pigen med den røde frakke" udgivet af Hoff & Poulsen - "Pigen med den røde frakke" udgivet af Hoff & Poulsen

Bøger af Kate Hamer

Du kan finde tre bøger af Kate Hamer her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Hamers bøger fås i samtlige formater. Hamers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kate Hamers "Pigen med den røde frakke"

Det er muligt at købe Kate Hamers "Pigen med den røde frakke" som lydbog. Kate Hamers "Pigen med den røde frakke" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Pigen med den røde frakke" af Kate Hamer

Det er muligt at købe Kate Hamers "Pigen med den røde frakke" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Pigen med den røde frakke" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hoff & Poulsen.
Detaljer
Fulde navn:
Kate Hamer