Bog & idéKatherine Richardson

Bøger skrevet af Katherine Richardson

Læs mere om Katherine Richardson
1 produkter
1 produkter
Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?
Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?Katherine Richardson
39,95 DKK
EBOG
(3)
Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?

Mere om Katherine Richardson

Katherine Richardson har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?". Den er publiceret af Informations Forlag på dansk. "Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?" er desuden en del af serien "Moderne Ideer ".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?" af Katherine Richardson

"Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?" kan købes som ebog. "Hvordan skaber vi bæredygtig udvikling for alle?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Moderne Ideer ". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

Endnu en af Katherine Richardson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Katherine Richardson