Bog & idéKatrine Mulvad Thomsen

Bøger skrevet af Katrine Mulvad Thomsen

Læs mere om Katrine Mulvad Thomsen
1 produkter
1 produkter
Lov om tjenesteydelser i det indre marked
Lov om tjenesteydelser i det indre markedKatrine Mulvad Thomsen
539,95 DKK
EBOG
Lov om tjenesteydelser i det indre marked

Mere om Katrine Mulvad Thomsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Katrine Mulvad Thomsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thomsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lov om tjenesteydelser i det indre marked" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lov om tjenesteydelser i det indre marked" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Katrine Mulvad Thomsen

Katrine Mulvad Thomsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Thomsens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lov om tjenesteydelser i det indre marked" af Katrine Mulvad Thomsen

"Lov om tjenesteydelser i det indre marked" er til salg som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Katrine Mulvad Thomsen. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Katrine Mulvad Thomsen "Lov om tjenesteydelser i det indre marked"

Hos Bog & idé er "Lov om tjenesteydelser i det indre marked" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Mulvad Thomsen