Bog & idéKay Lützhøft Christensen

Bøger skrevet af Kay Lützhøft Christensen

Læs mere om Kay Lützhøft Christensen
1 produkter
1 produkter
Søvnløse Ord
Søvnløse OrdKay Lützhøft Christensen
30,95 DKK
e-bog
(0)
Søvnløse Ord

Mere om Kay Lützhøft Christensen

Der er kun én bog af Kay Lützhøft Christensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Søvnløse Ord". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret den på dansk. "Søvnløse Ord" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Søvnløse Ord" af Kay Lützhøft Christensen

Det er muligt at købe Kay Lützhøft Christensens "Søvnløse Ord" som e-bog. Med "Søvnløse Ord" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arne Herløv Petersen.

Dette er en også en fantastisk bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kay Lützhøft Christensen