Bog & idéKeld Lauritsen

Bøger skrevet af Keld Lauritsen

2 produkter
2 produkter
Kirurgi, 3. udgave
Kirurgi, 3. udgaveJacob Steinmetz
1399,95 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 3. udgave
Kirurgi, 2. udgave
Kirurgi, 2. udgaveMichael Borre
699,95 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 2. udgave

Mere om Keld Lauritsen

Der er mange bøger skrevet af Keld Lauritsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Lauritsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Kirurgi, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Bøger skrevet af Keld Lauritsen

Der er to tilgængelige bøger af Keld Lauritsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Lauritsens bøger som hardback. Lauritsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af FADL's Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirurgi, 3. udgave" af Keld Lauritsen

"Kirurgi, 3. udgave" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Keld Lauritsen "Kirurgi, 2. udgave"

Det er muligt at købe Keld Lauritsens "Kirurgi, 2. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Keld Lauritsen