Bog & idéKenneth Reinicke

Bøger skrevet af Kenneth Reinicke

Læs mere om Kenneth Reinicke
5 produkter
5 produkter
Mænd der krænker kvinder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mænd der krænker kvinderKenneth Reinicke
107,86 DKK
Paperback
(2)
Mænd der krænker kvinder
Mænd
BOEGERTILSTAERKPRIS
MændKenneth Reinicke
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Mænd
De unge fædre
BOEGERTILSTAERKPRIS
De unge fædreKenneth Reinicke
179,96 DKK
Hæftet
(0)
De unge fædre
Mænd der krænker kvinder - Refleksioner i kølvandet på #MeToo
STREAM
Mænd der krænker kvinder - Refleksioner i kølvandet på #MeTooKenneth Reinicke
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Mænd der krænker kvinder - Refleksioner i kølvandet på #MeToo
Fødemanualen for mænd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fødemanualen for mændHelene Bovin
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Fødemanualen for mænd

Mere om Kenneth Reinicke

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Kenneth Reinicke. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Reinicke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mænd der krænker kvinder - Refleksioner i kølvandet på #MeToo" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mænd der krænker kvinder" udgivet af Samfundslitteratur - "De unge fædre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De unge fædre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Mænd" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Mænd" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Maskulinitet, mandeforskning og ligestilling" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "De unge fædre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Mænd" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Drenge og mænd i krise?" udgivet af Gyldendal - "Kriser, politik og forvaltning" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal

Mere om Kenneth Reinickes bøger

Kenneth Reinicke har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Reinickes bøger fås i flere forskellige formater. Reinicke har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kenneth Reinickes "Mænd der krænker kvinder - Refleksioner i kølvandet på #MeToo"

"Mænd der krænker kvinder - Refleksioner i kølvandet på #MeToo" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Kenneth Reinickes "Mænd der krænker kvinder - Refleksioner i kølvandet på #MeToo" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mænd der krænker kvinder" af Kenneth Reinicke

Det er muligt at købe Kenneth Reinickes "Mænd der krænker kvinder" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Reinicke