Bog & idéKent Haruf

Bøger skrevet af Kent Haruf

Læs mere om Kent Haruf
2 produkter
2 produkter
Vores sjæle om natten
STREAM
Vores sjæle om nattenKent Haruf
119,95 DKK
Lydbog
(8)
Vores sjæle om natten
Vores sjæle om natten
Vores sjæle om nattenKent Haruf
79,95 DKK
EBOG
(8)
Vores sjæle om natten

Mere om Kent Haruf

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Kent Haruf. På listen nedenfor finder du de nyeste af Harufs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vores sjæle om natten" udgivet af Rosinante - "Vores sjæle om natten" udgivet af Rosinante - "Vores sjæle om natten" udgivet af Rosinante

Bøger skrevet af Kent Haruf

Du kan bestille tre bøger af Kent Haruf her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Harufs bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Haruf er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Rosinante.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vores sjæle om natten" af Kent Haruf

Hos Bog & idé er "Vores sjæle om natten" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Vores sjæle om natten" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Rosinante, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Vores sjæle om natten" af Kent Haruf

Det er muligt at købe Kent Harufs "Vores sjæle om natten" som lydbog. Fordelen ved at have Kent Harufs "Vores sjæle om natten" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Kent Haruf