Bog & idéKerstin Höfle

Bøger skrevet af Kerstin Höfle

Læs mere om Kerstin Höfle
1 produkter
1 produkter
Råttan
RåttanKerstin Höfler
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Råttan

Mere om Kerstin Höfle

Du kan kun bestille en enkelt bog af Kerstin Höfle her hos Bog & idé. Bogen hedder "Råttan". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på swe. "Råttan" er desuden udgivet i serien "Alex".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Råttan" af Kerstin Höfle

"Råttan" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Råttan" af Kerstin Höfle med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Höfles serie "Alex". Bogen kan købes hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Höfle, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kerstin Höfle