Bog & idéKevin Kelly

Bøger skrevet af Kevin Kelly

Læs mere om Kevin Kelly
3 produkter
3 produkter
Det uundgåelige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det uundgåeligeKevin Kelly
269,96 DKK
Paperback
(1)
Det uundgåelige
Det uundgåelige
Det uundgåeligeKevin Kelly
259,95 DKK
EBOG
(1)
Det uundgåelige
Det uundgåelige
Det uundgåeligeKevin Kelly
259,95 DKK
EBOG
(1)
Det uundgåelige

Mere om Kevin Kelly

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Kevin Kelly. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kelly.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DEN USTOPPELIGE OPFINDERMASKINE" udgivet af Gads Børnebøger - "Det uundgåelige" udgivet af Libris Digimental - "Det uundgåelige" udgivet af Libris Digimental - "Det uundgåelige" udgivet af Libris

Bøger af Kevin Kelly

Du kan bestille fire bøger af Kevin Kelly her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Kevin Kelly bøger i flere forskellige formater. Kellys bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kevin Kellys "DEN USTOPPELIGE OPFINDERMASKINE"

Det er muligt at købe Kevin Kellys "DEN USTOPPELIGE OPFINDERMASKINE" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Børnebøger.

Kevin Kelly "Det uundgåelige"

"Det uundgåelige" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det uundgåelige" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris Digimental.
Detaljer
Fulde navn:
Kevin Kelly