Bog & idéKhashayar Naderehvandi

Bøger skrevet af Khashayar Naderehvandi

Læs mere om Khashayar Naderehvandi
1 produkter
1 produkter
Rosenfingrede daggry
Rosenfingrede daggryKhashayar Naderehvandi
89,95 DKK
Hæftet
(1)
Rosenfingrede daggry

Mere om Khashayar Naderehvandi

Der findes flere forskellige bøger af Khashayar Naderehvandi på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Naderehvandis seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosenfingrede daggry" i serien "Bestiarium" udgivet af Virkelig - "Rosenfingrede daggry" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Khashayar Naderehvandis bøger

Du kan bestille to bøger af Khashayar Naderehvandi her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Khashayar Naderehvandi kan købes i samtlige formater. Naderehvandis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rosenfingrede daggry" af Khashayar Naderehvandi

Det er muligt at købe Khashayar Naderehvandis "Rosenfingrede daggry" som e-bog. Med "Rosenfingrede daggry" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Naderehvandis serie "Bestiarium". Det er Virkelig, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Khashayar Naderehvandi "Rosenfingrede daggry"

"Rosenfingrede daggry" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Bestiarium". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Khashayar Naderehvandi