Bog & idéKia Philip Dollerschell

Bøger skrevet af Kia Philip Dollerschell

Læs mere om Kia Philip Dollerschell
2 produkter
2 produkter
Bortvisning
BortvisningKia Philip Dollerschell
839,95 DKK
EBOG
(0)
Bortvisning
Bortvisning
BortvisningKia Philip Dollerschell
849,95 DKK
Hæftet
(0)
Bortvisning

Mere om Kia Philip Dollerschell

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger skrevet af Kia Philip Dollerschell. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dollerschell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bortvisning" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Bortvisning" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Kia Philip Dollerschells bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kia Philip Dollerschell hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Kia Philip Dollerschell fås i flere formater. Dollerschells bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bortvisning" af Kia Philip Dollerschell

"Bortvisning" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Bortvisning" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Kia Philip Dollerschell "Bortvisning"

Det er muligt at købe Kia Philip Dollerschells "Bortvisning" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kia Philip Dollerschell