Bog & idéKierkegaard Søren

Bøger skrevet af Kierkegaard Søren

2 produkter
2 produkter
Sygdommen til døden
Sygdommen til dødenSøren Kierkegaard
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygdommen til døden
Sygdommen til døden
Sygdommen til DødenSøren Kierkegaard
45,95 DKK
e-bog
(0)
Sygdommen til Døden

Mere om Kierkegaard Søren

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Kierkegaard Søren. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdommen til Døden" i serien "Redaktion Filosofi" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Sygdommen til døden" i serien "Redaktion Filosofi" udgivet af Det Lille Forlag

Kierkegaard Sørens bøger

Du kan bestille to bøger af Kierkegaard Søren her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Sørens bøger fås i udvalgte formater. Sørens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kierkegaard Sørens "Sygdommen til Døden"

Det er muligt at købe Kierkegaard Sørens "Sygdommen til Døden" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Sygdommen til Døden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Sørens serie "Redaktion Filosofi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arne Herløv Petersen.

Kierkegaard Søren "Sygdommen til døden"

"Sygdommen til døden" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Sørens serie "Redaktion Filosofi". Det er Det Lille Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kierkegaard Søren