Bog & idéKik Dirckinck-Holmfeld

Bøger skrevet af Kik Dirckinck-Holmfeld

Læs mere om Kik Dirckinck-Holmfeld
3 produkter
3 produkter
Dansk arkitektur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk arkitekturKim Dirckinck-Holmfeld
290,46 DKK
Indbundet
(1)
Dansk arkitektur
Hans Dahlerup Berthelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hans Dahlerup BerthelsenLeila Krogh
248,96 DKK
Indbundet
(2)
Hans Dahlerup Berthelsen
Dansk Byplanlægning 1938-1992
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Byplanlægning 1938-1992Arne Gaardmand
315,36 DKK
Indbundet
(0)
Dansk Byplanlægning 1938-1992

Mere om Kik Dirckinck-Holmfeld

Hvis du leder efter en bog skrevet af Kik Dirckinck-Holmfeld, ser du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Dirckinck-Holmfelds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hans Dahlerup Berthelsen" udgivet af Bogværket - "Dansk arkitektur" udgivet af Bogværket - "Dansk Byplanlægning 1938-1992 " i serien "Dansk byplanlægning" udgivet af Bogværket

Kik Dirckinck-Holmfelds bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kik Dirckinck-Holmfeld hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Dirckinck-Holmfeld som indbundet. Kik Dirckinck-Holmfeld bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: Bogværket.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hans Dahlerup Berthelsen" af Kik Dirckinck-Holmfeld

Hos Bog & idé er "Hans Dahlerup Berthelsen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kik Dirckinck-Holmfeld "Dansk arkitektur"

"Dansk arkitektur" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogværket.
Detaljer
Fulde navn:
Kik Dirckinck-Holmfeld