Bog & idéKim Bartholdy

Bøger skrevet af Kim Bartholdy

Læs mere om Kim Bartholdy
3 produkter
3 produkter
100 myter om sundhed og sygdom
BOEGERTILSTAERKPRIS
100 myter om sundhed og sygdomKim Bartholdy og Andreas Hoff
207,95 DKK
Hæftet
100 myter om sundhed og sygdom
100 myter om sundhed og sygdom
STREAM
100 myter om sundhed og sygdomKim Bartholdy
199,95 DKK
Lydbog
(4)
100 myter om sundhed og sygdom
100 myter om alt mellem himmel og jord
STREAM
100 myter om alt mellem himmel og jordKim Bartholdy
199,95 DKK
Lydbog
(1)
100 myter om alt mellem himmel og jord

Mere om Kim Bartholdy

Der findes en del bøger fra Kim Bartholdy online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bartholdys seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikbogen, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "100 myter om alt mellem himmel og jord" i serien "100 myter om" udgivet af Fadl's Forlag - "100 myter om sundhed og sygdom " i serien "100 myter om" udgivet af Fadl's Forlag - "Klinikbogen, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Håndbog i sygepleje" i serien "Håndbøger - FADL's forlag" udgivet af FADL's Forlag - "100 myter om sundhed og sygdom" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Klinikbogen" udgivet af FADL - "100 myter om sundhed og sygdom" i serien "100 myter om" udgivet af FADL's Forlag

Bøger af Kim Bartholdy

Du kan finde otte bøger af Kim Bartholdy her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Kim Bartholdy bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Bartholdy udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kim Bartholdys "Klinikbogen, 3. udgave"

"Klinikbogen, 3. udgave" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kim Bartholdy "100 myter om alt mellem himmel og jord"

Hos Bog & idé er "100 myter om alt mellem himmel og jord" tilgængelig som lydbog. Når du køber "100 myter om alt mellem himmel og jord" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "100 myter om". Det er Fadl's Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Bartholdy