Bog & idéKim Basse

Bøger skrevet af Kim Basse

Læs mere om Kim Basse
2 produkter
2 produkter
Det halve menneske
STREAM
Det halve menneskeKim Basse
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Det halve menneske
Det halve menneske
Det halve menneskeKim Basse
129,95 DKK
e-bog
(1)
Det halve menneske

Mere om Kim Basse

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Kim Basse. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Basse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det halve menneske" udgivet af mellemgaard - "Det halve menneske" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det halve menneske" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Kim Basse

Der er tre tilgængelige bøger af Kim Basse hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Basses bøger fås i flere formater. Bøgerne af Basse er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Basses "Det halve menneske"

Det er muligt at købe Kim Basses "Det halve menneske" som e-bog. "Det halve menneske" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kim Basse "Det halve menneske"

Det er muligt at købe Kim Basses "Det halve menneske" som lydbog. Fordelen ved at have Kim Basses "Det halve menneske" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Basse