Bog & idéKim N. Petersen

Bøger skrevet af Kim N. Petersen

2 produkter
2 produkter
Ond cirkel
STREAM
Ond cirkelKim N Petersen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Ond cirkel
Ond cirkel
Ond cirkelKim N. Petersen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Ond cirkel

Mere om Kim N. Petersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Kim N. Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ond cirkel" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ond cirkel" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Kim N. Petersens bøger

Kim N. Petersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Petersens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ond cirkel" af Kim N. Petersen

Hos Bog & idé er "Ond cirkel" tilgængelig som lydbog. Med Kim N. Petersens "Ond cirkel" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Petersens serie "Audioteket". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Kim N. Petersen "Ond cirkel"

Hos Bog & idé er "Ond cirkel" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Ond cirkel" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim N. Petersen