Bog & idéKim S. Cameron

Bøger skrevet af Kim S. Cameron

Læs mere om Kim S. Cameron
1 produkter
1 produkter
Paradokser i værdiskabelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Paradokser i værdiskabelseJeff DeGraff
252,95 DKK
Hæftet
(1)
Paradokser i værdiskabelse

Mere om Kim S. Cameron

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Kim S. Cameron. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Cameron.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paradokser i værdiskabelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Paradokser i værdiskabelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Kim S. Camerons bøger

Kim S. Cameron har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Kim S. Cameron bøger i samtlige formater. Bøgerne af Cameron er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Paradokser i værdiskabelse" af Kim S. Cameron

Hos Bog & idé er "Paradokser i værdiskabelse" tilgængelig som e-bog. Med "Paradokser i værdiskabelse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Paradokser i værdiskabelse" af Kim S. Cameron

"Paradokser i værdiskabelse" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Kim S. Cameron