Bog & idéKirk Rønler

Bøger skrevet af Kirk Rønler

Læs mere om Kirk Rønler
1 produkter
1 produkter
Sådan får du en kæreste
Sådan får du en kæresteKirk Rønler
139,95 DKK
EBOG
(1)
Sådan får du en kæreste

Mere om Kirk Rønler

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Kirk Rønler. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rønlers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan får du en kæreste" udgivet af People'sPress - "Sådan får du en kæreste" udgivet af People'sPress - "Sådan får du en kæreste" udgivet af People'sPress

Kirk Rønlers bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Kirk Rønler hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Kirk Rønler kommer i udvalgte formater. Rønlers bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af People'sPress.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirk Rønlers "Sådan får du en kæreste"

"Sådan får du en kæreste" er tilgængelig online som lydbog. Med Kirk Rønlers "Sådan får du en kæreste" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

"Sådan får du en kæreste" af Kirk Rønler

"Sådan får du en kæreste" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Sådan får du en kæreste" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirk Rønler