Bog & idéKirsten Elisabeth Holck

Bøger skrevet af Kirsten Elisabeth Holck

Læs mere om Kirsten Elisabeth Holck
2 produkter
2 produkter
Hverdage
HverdageKirsten Elisabeth Holck
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hverdage
Hverdage
STREAM
HverdageKirsten Elisabeth Holck
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Hverdage

Mere om Kirsten Elisabeth Holck

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kirsten Elisabeth Holck. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Holck.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hverdage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hverdage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Kirsten Elisabeth Holcks bøger

Du kan finde to bøger af Kirsten Elisabeth Holck her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Holcks bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Holck er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirsten Elisabeth Holcks "Hverdage"

"Hverdage" kan købes som lydbog. Med Kirsten Elisabeth Holcks "Hverdage" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Elisabeth Holck "Hverdage"

"Hverdage" er til salg som ebog. Hvis du køber "Hverdage" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Elisabeth Holck