Bog & idéKirsten Frydensberg

Bøger skrevet af Kirsten Frydensberg

Læs mere om Kirsten Frydensberg
1 produkter
1 produkter
Konflikt og kontakt
Konflikt og kontaktKirsten Frydensberg
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Konflikt og kontakt

Mere om Kirsten Frydensberg

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Kirsten Frydensberg. På listen nedenfor har du de seneste af Frydensbergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konflikt og kontakt" udgivet af Hovedland - "Konflikt og kontakt" udgivet af Hovedland - "Konflikt og kontakt" udgivet af Hovedland

Bøger af Kirsten Frydensberg

Kirsten Frydensberg har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Frydensbergs bøger som hæftet. Bøgerne af Frydensberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Hovedland.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Konflikt og kontakt" af Kirsten Frydensberg

"Konflikt og kontakt" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Konflikt og kontakt" af Kirsten Frydensberg

Hos Bog & idé er "Konflikt og kontakt" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Frydensberg