Bog & idéKirsten Justesen

Bøger skrevet af Kirsten Justesen

Læs mere om Kirsten Justesen
3 produkter
3 produkter
Meltingtime 11
Meltingtime 11Kirsten Justesen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Meltingtime 11
Ice Script
Ice ScriptKirsten Justesen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Ice Script
Hvedekorn 4 2018
Hvedekorn 4 2018Christian Vind
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvedekorn 4 2018

Mere om Kirsten Justesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Kirsten Justesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Justesen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Kirsten Justesens bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Før usynligheden" udgivet af Gyldendal - "Mette bliver klippet " i serien "Pixi-julekalender" udgivet af Carlsen - "Ice Script" udgivet af Gyldendal - "64 sysler & samlinger" udgivet af Kvindemuseet i Danmark - "Meltingtime 11 " udgivet af Kunstmuseet Brundlund Slot¤Kastrupgårdsamlingen¤in commission with Gyldendal

Kirsten Justesens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Kirsten Justesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Justesens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Justesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Før usynligheden" af Kirsten Justesen

Hos Bog & idé er "Før usynligheden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Kirsten Justesen "Mette bliver klippet "

Hos Bog & idé er "Mette bliver klippet " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Justesens serie "Pixi-julekalender". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Justesen