Bog & idéKirsten Reimers-Lund

Bøger skrevet af Kirsten Reimers-Lund

Læs mere om Kirsten Reimers-Lund
2 produkter
2 produkter
Den nye arvelov
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den nye arvelovFlemming Sorth
117,95 DKK
Hæftet
Den nye arvelov
Jeg skal skilles
Jeg skal skillesKirsten Reimers-Lund
199,95 DKK
EBOG
Jeg skal skilles

Mere om Kirsten Reimers-Lund

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Kirsten Reimers-Lund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Reimers-Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg skal skilles" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Den nye arvelov" udgivet af Magnus Informatik

Mere om Kirsten Reimers-Lunds bøger

Du kan finde to bøger af Kirsten Reimers-Lund her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kirsten Reimers-Lund kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Reimers-Lund er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg skal skilles" af Kirsten Reimers-Lund

Hos Bog & idé er "Jeg skal skilles" tilgængelig som ebog. "Jeg skal skilles" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Reimers-Lunds serie "Ret & Rimeligt". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

Kirsten Reimers-Lund "Den nye arvelov"

Det er muligt at købe Kirsten Reimers-Lunds "Den nye arvelov" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Magnus Informatik.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Reimers-Lund