Bog & idéKirsten Rødsgaard-Mathiesen

Bøger skrevet af Kirsten Rødsgaard-Mathiesen

1 produkter
1 produkter
Turen går til New Zealand
Turen går til New ZealandKirsten Rødsgaard-Mathiesen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til New Zealand

Mere om Kirsten Rødsgaard-Mathiesen

Hvis du er på jagt efter en bog af Kirsten Rødsgaard-Mathiesen, har du et stort sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Rødsgaard-Mathiesens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til New Zealand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New Zealand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New Zealand " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til New Zealand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Kirsten Rødsgaard-Mathiesens bøger

Kirsten Rødsgaard-Mathiesen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kirsten Rødsgaard-Mathiesen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Rødsgaard-Mathiesen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirsten Rødsgaard-Mathiesens "Turen går til New Zealand"

"Turen går til New Zealand" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Turen går til New Zealand" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Turen går til New Zealand" af Kirsten Rødsgaard-Mathiesen

Hos Bog & idé er "Turen går til New Zealand" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Rødsgaard-Mathiesen