Bog & idéKirsten Windfeldt Jensen

Bøger skrevet af Kirsten Windfeldt Jensen

Læs mere om Kirsten Windfeldt Jensen
1 produkter
1 produkter
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveauJesper Bek
469,95 DKK
Indbundet
(0)
For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau

Mere om Kirsten Windfeldt Jensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Kirsten Windfeldt Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" udgivet af Alinea - "For øjeblikket 2 " i serien "For øjeblikket" udgivet af L&R Uddannelse

Kirsten Windfeldt Jensens bøger

Du kan finde tre bøger af Kirsten Windfeldt Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Kirsten Windfeldt Jensen fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Jensen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirsten Windfeldt Jensens "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau"

Det er muligt at købe Kirsten Windfeldt Jensens "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Windfeldt Jensen "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau"

Hos Bog & idé er "For øjeblikket 1, Samtidskunst, C-niveau" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Windfeldt Jensen