Bog & idéKirsten Wissing

Bøger skrevet af Kirsten Wissing

Læs mere om Kirsten Wissing
2 produkter
2 produkter
Innovation
InnovationKirsten Wissing
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovation
Afsætningsstrategi
BOEGERTILSTAERKPRIS
AfsætningsstrategiKirsten Møller Wissing
450,95 DKK
Hæftet
(0)
Afsætningsstrategi

Mere om Kirsten Wissing

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Kirsten Wissing. På listen nedenfor ser du Wissings nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovation" udgivet af Praxis - "Service til salg" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Service til salg" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Virksomhedskommunikation" udgivet af Systime Academic - "Virksomhedskommunikation" udgivet af Gyldendal

Mere om Kirsten Wissings bøger

Du kan finde fem bøger af Kirsten Wissing her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Wissing som hæftet. Wissings bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Innovation" af Kirsten Wissing

"Innovation" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Praxis.

Kirsten Wissing "Service til salg"

Det er muligt at købe Kirsten Wissings "Service til salg" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Wissing