Bog & idéKirsti Malterud

Bøger skrevet af Kirsti Malterud

Læs mere om Kirsti Malterud
2 produkter
2 produkter
Kvalitative metoder for medisin og helsefag : en innføring
Kvalitative metoder for medisin og helsefag : en innføringKirsti Malterud
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative metoder for medisin og helsefag : en innføring
Kvalitativ metasyntese som forskningsmetode i medisin og helsefag
Kvalitativ metasyntese som forskningsmetode i medisin og helsefagKirsti Malterud
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitativ metasyntese som forskningsmetode i medisin og helsefag

Mere om Kirsti Malterud

Der er flere bøger af Kirsti Malterud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Malteruds udgivelser.
Bøgerne fra Kirsti Malterud findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "22 temateorier til kvalitativ forskning" udgivet af FADL's Forlag - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Munksgaard - "Kvalitativ metasyntese som forskningsmetode i medisin og helsefag" udgivet af Universitetsforlaget - "Kvalitative metoder for medisin og helsefag : en innføring" udgivet af Universitetsforlaget - "Fokusgrupper som forskningsmetode for medisin og helsefag" udgivet af Universitetsforlaget - "Kvalitative metoder i medisinsk forskning" udgivet af Universitetsforlaget

Kirsti Malteruds bøger

Kirsti Malterud har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Kirsti Malterud kan købes i flere formater. Bøgerne af Malterud er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirsti Malteruds "22 temateorier til kvalitativ forskning"

Det er muligt at købe Kirsti Malteruds "22 temateorier til kvalitativ forskning" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Kirsti Malterud

"Forebyggende sundhedsarbejde" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsti Malterud