Bog & idéKirstine Brøndgaard

Bøger skrevet af Kirstine Brøndgaard

Læs mere om Kirstine Brøndgaard
1 produkter
1 produkter
Den lidt større engelskhjælper
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lidt større engelskhjælperKirstine Brøndgaard
127,46 DKK
Paperback
(0)
Den lidt større engelskhjælper

Mere om Kirstine Brøndgaard

Kirstine Brøndgaard har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den lidt større engelskhjælper". Det er Frydenlund, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kirstine Brøndgaards "Den lidt større engelskhjælper"

"Den lidt større engelskhjælper" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kirstine Brøndgaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstine Brøndgaard