Bog & idéKjeld Philip

Bøger skrevet af Kjeld Philip

Læs mere om Kjeld Philip
2 produkter
2 produkter
Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne
Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erneKjeld Philip
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne
Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne
STREAM
Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erneKjeld Philip
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne

Mere om Kjeld Philip

Hvis du mangler en bog af Kjeld Philip, ser du et stort udbud online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Philips bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dengang i Pilestræde" udgivet af Saga - "Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Kjeld Philips bøger

Kjeld Philip har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Philips bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Philip er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kjeld Philips "Dengang i Pilestræde"

Det er muligt at købe Kjeld Philips "Dengang i Pilestræde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne" af Kjeld Philip

Hos Bog & idé er "Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Dengang i Pilestræde. Et miljø fra 20 erne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Philip