Bog & idéKjersti Thallaug Fagerli

Bøger skrevet af Kjersti Thallaug Fagerli

Læs mere om Kjersti Thallaug Fagerli
1 produkter
1 produkter
Øksedrab - liget gravet ned i Sverige
Øksedrab – liget gravet ned i SverigeKjersti Thallaug Fagerli
39,95 DKK
EBOG
(0)
Øksedrab – liget gravet ned i Sverige

Mere om Kjersti Thallaug Fagerli

Kjersti Thallaug Fagerli har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Øksedrab - liget gravet ned i Sverige". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Øksedrab - liget gravet ned i Sverige" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Øksedrab - liget gravet ned i Sverige" af Kjersti Thallaug Fagerli

Hos Bog & idé er "Øksedrab - liget gravet ned i Sverige" tilgængelig som ebog. "Øksedrab - liget gravet ned i Sverige" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Fagerlis serie "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Kjersti Thallaug Fagerli skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kjersti Thallaug Fagerli