Bog & idéKL Kristensen

Bøger skrevet af KL Kristensen

Læs mere om KL Kristensen
1 produkter
1 produkter
Hjem til jorden
Hjem til jordenKL Kristensen
30,95 DKK
e-bog
(0)
Hjem til jorden

Mere om KL Kristensen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af KL Kristensen. Bogen har titlen "Hjem til jorden". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret den på dansk. "Hjem til jorden" er desuden tilknyttet serien "Eventyr fortalte for børn".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

KL Kristensens "Hjem til jorden"

"Hjem til jorden" findes på den digitale boghylde som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Hjem til jorden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arne Herløv Petersen.

Dette er en også en skøn bog fra Kristensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
KL Kristensen