Bog & idéKlaus Kjeldsen

Bøger skrevet af Klaus Kjeldsen

Læs mere om Klaus Kjeldsen
1 produkter
1 produkter
Gastromand
GastromandGastromand.dk
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Gastromand

Mere om Klaus Kjeldsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Klaus Kjeldsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kjeldsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gastromand" udgivet af Politikens Forlag - "Gastromand" udgivet af Politikens Forlag

Klaus Kjeldsens bøger

Du kan købe to bøger af Klaus Kjeldsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Kjeldsen kommer bare som indbundet. Bøgerne af Kjeldsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Klaus Kjeldsens "Gastromand"

"Gastromand" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Gastromand" af Klaus Kjeldsen

"Gastromand" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Kjeldsen