Bog & idéKlaus Melbye

Bøger skrevet af Klaus Melbye

Læs mere om Klaus Melbye
1 produkter
1 produkter
Nationalpark Vadehavet
Nationalpark VadehavetJens Kristian Kjærgaard
489,95 DKK
Indbundet
(0)
Nationalpark Vadehavet

Mere om Klaus Melbye

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Klaus Melbye, ser du et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Melbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Østers" udgivet af Aarhus universietsforlag - "Nationalpark Vadehavet" udgivet af Forlaget Vestenvind

Bøger af Klaus Melbye

Klaus Melbye har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Melbye som indbundet. Bøgerne af Melbye er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Klaus Melbyes "Østers"

"Østers" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Aarhus universietsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Nationalpark Vadehavet" af Klaus Melbye

Det er muligt at købe Klaus Melbyes "Nationalpark Vadehavet" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Vestenvind.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Melbye