Bog & idéKlavs Becker-Larsen

Bøger skrevet af Klavs Becker-Larsen

2 produkter
2 produkter
Everest-udfordringen. Dagbog fra en hemmelig færd
STREAM
Everest-udfordringen. Dagbog fra en hemmelig færdKlavs Becker Larsen
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Everest-udfordringen. Dagbog fra en hemmelig færd
Den hemmelige brigade
STREAM
Den hemmelige brigadeKlavs Becker-Larsen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Den hemmelige brigade

Mere om Klavs Becker-Larsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Klavs Becker-Larsen. På listen nedenfor finder du de seneste af Becker-Larsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den hemmelige brigade" i serien "Gyldendals lyttebøger for de største" udgivet af Gyldendal - "Everest udfordringen" udgivet af Frydenlund - "Sabotør" udgivet af Gyldendal - "Læsløs.dk" udgivet af Gyldendal - "Everest udfordringen" udgivet af Amanda - "Den hemmelige brigade" i serien "Junior" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Klavs Becker-Larsen

Der er seks tilgængelige bøger af Klavs Becker-Larsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Klavs Becker-Larsen fås i et udvalg af formater. Klavs Becker-Larsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Klavs Becker-Larsens "Den hemmelige brigade"

Hos Bog & idé er "Den hemmelige brigade" tilgængelig som lydbog. Klavs Becker-Larsens "Den hemmelige brigade" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i serien "Gyldendals lyttebøger for de største". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Everest udfordringen" af Klavs Becker-Larsen

Hos Bog & idé er "Everest udfordringen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klavs Becker-Larsen