Bog & idéKlavs Birkholm

Bøger skrevet af Klavs Birkholm

3 produkter
3 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Populismen
PopulismenChristopher Lasch
126,95 DKK
e-bog
(0)
Populismen
Efter mennesket
Efter mennesketKlavs Birkholm
149,95 DKK
Paperback
(1)
Efter mennesket

Mere om Klavs Birkholm

Der er mange bøger skrevet af Klavs Birkholm tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Birkholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De skjulte algoritmer" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "De skjulte algoritmer" udgivet af Djøf Forlag - "Efter mennesket" udgivet af Samfundslitteratur - "Efter mennesket" udgivet af Samfundslitteratur

Klavs Birkholms bøger

Du kan finde fire bøger af Klavs Birkholm her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Klavs Birkholm bøger i flere forskellige formater. Birkholms bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De skjulte algoritmer" af Klavs Birkholm

"De skjulte algoritmer" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "De skjulte algoritmer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"De skjulte algoritmer" af Klavs Birkholm

Det er muligt at købe Klavs Birkholms "De skjulte algoritmer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klavs Birkholm