Bog & idéKnud Holmboe

Bøger skrevet af Knud Holmboe

2 produkter
2 produkter
Digte
DigteKnud Holmboe
29,95 DKK
EBOG
(0)
Digte
Ørkenen brænder. Oplevelser blandt Saharas og Libyens beduiner
Ørkenen brænder. Oplevelser blandt Saharas og Libyens beduinerKnud Holmboe
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ørkenen brænder. Oplevelser blandt Saharas og Libyens beduiner

Mere om Knud Holmboe

Der findes mange bøger af Knud Holmboe tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Holmboes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ørkenen brænder" udgivet af Vandkunsten - "Ørkenen brænder" udgivet af Vandkunsten

Bøger skrevet af Knud Holmboe

Knud Holmboe har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Holmboes bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Holmboe er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Digte" af Knud Holmboe

Det er muligt at købe Knud Holmboes "Digte" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Digte" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Knud Holmboe "Ørkenen brænder"

Det er muligt at købe Knud Holmboes "Ørkenen brænder" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vandkunsten.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Holmboe