Bog & idéKnud Olsen

Bøger skrevet af Knud Olsen

Læs mere om Knud Olsen
2 produkter
2 produkter
Frederik - Erindringer om en barndom i Søllested
STREAM
Frederik - Erindringer om en barndom i SøllestedKnud Olsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Frederik - Erindringer om en barndom i Søllested
Oplevelser under den tyske Besættelse af Danmark   1940 - 1945
Oplevelser under den tyske Besættelse af Danmark 1940 - 1945Knud Olsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Oplevelser under den tyske Besættelse af Danmark 1940 - 1945

Mere om Knud Olsen

Knud Olsen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frederik - Erindringer om en barndom i Søllested" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Harry Mælkemand og andet godtfolk" udgivet af Skovlænge - "Skiftedage" udgivet af Skovlænge - "Livets skiftespor" udgivet af Skovlænge - "Frederik" udgivet af Skovlænge

Mere om Knud Olsens bøger

Knud Olsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Olsens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Frederik - Erindringer om en barndom i Søllested" af Knud Olsen

"Frederik - Erindringer om en barndom i Søllested" kan købes som lydbog. Med Knud Olsens "Frederik - Erindringer om en barndom i Søllested" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Knud Olsen "Harry Mælkemand og andet godtfolk"

"Harry Mælkemand og andet godtfolk" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Skovlænge, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Olsen