Bog & idéKnud Romer Jørgensen

Bøger skrevet af Knud Romer Jørgensen

Læs mere om Knud Romer Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Den som blinker er bange for døden
Den som blinker er bange for dødenKnud Romer Jørgensen
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Den som blinker er bange for døden
Kort over Paradis
Kort over ParadisKnud Romer Jørgensen
299,95 DKK
Indbundet
(15)
Kort over Paradis
Kort over Paradis
Kort over ParadisKnud Romer Jørgensen
139,95 DKK
EBOG
(15)
Kort over Paradis

Mere om Knud Romer Jørgensen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Knud Romer Jørgensen, kan du købe et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort over Paradis" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kort over Paradis" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den som blinker er bange for døden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den som blinker er bange for døden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "ABC med CD" udgivet af Carlsen - "Wien" i serien "Vide verden" udgivet af Gyldendal

Mere om Knud Romer Jørgensens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Knud Romer Jørgensen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Knud Romer Jørgensen bøger i et udvalg af formater. Jørgensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kort over Paradis" af Knud Romer Jørgensen

Det er muligt at købe Knud Romer Jørgensens "Kort over Paradis" som ebog. "Kort over Paradis" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Kort over Paradis" af Knud Romer Jørgensen

Det er muligt at købe Knud Romer Jørgensens "Kort over Paradis" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Romer Jørgensen