Bog & idéKnud Sinding og Anne Bøllingtoft

Bøger skrevet af Knud Sinding og Anne Bøllingtoft

Læs mere om Knud Sinding og Anne Bøllingtoft
1 produkter
1 produkter
Cases om organisation og ledelse
Cases om organisation og ledelseKnud Sinding og Anne Bøllingtoft
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Cases om organisation og ledelse

Mere om Knud Sinding og Anne Bøllingtoft

Der er bare én bog af Knud Sinding og Anne Bøllingtoft tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Cases om organisation og ledelse". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Knud Sinding og Anne Bøllingtofts "Cases om organisation og ledelse"

"Cases om organisation og ledelse" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Dette er en også en skøn bog fra Bøllingtoft, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Sinding og Anne Bøllingtoft