Bog & idéKnud Waaben

Bøger skrevet af Knud Waaben

Læs mere om Knud Waaben
2 produkter
2 produkter
Strafferettens almindelige del I - Ansvarslæren
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strafferettens almindelige del I - AnsvarslærenKnud Waaben
566,96 DKK
Hæftet
(0)
Strafferettens almindelige del I - Ansvarslæren
Strafferettens specielle del
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strafferettens specielle delKnud Waaben ved Lars Bo Langsted
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Strafferettens specielle del

Mere om Knud Waaben

Hvis du mangler en bog af Knud Waaben, ser du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Waabens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strafferettens almindelige del Ansvarslæren" udgivet af Thomson - GadJura¤Karnov Group - "Strafferettens specielle del" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Mere om Knud Waabens bøger

Du kan bestille to bøger af Knud Waaben her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Waaben som hæftet. Bøgerne af Waaben er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Strafferettens almindelige del Ansvarslæren" af Knud Waaben

"Strafferettens almindelige del Ansvarslæren" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Thomson - GadJura¤Karnov Group.

Knud Waaben "Strafferettens specielle del"

"Strafferettens specielle del" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Waaben