Bog & idéKolja Rieffestahl

Bøger skrevet af Kolja Rieffestahl

Læs mere om Kolja Rieffestahl
1 produkter
1 produkter
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv

Mere om Kolja Rieffestahl

Kolja Rieffestahl har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rieffestahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En rejses begyndelse" udgivet af EC Edition - "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "En rejses begyndelse" udgivet af EC Edition - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kolja Rieffestahl

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Kolja Rieffestahl hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Kolja Rieffestahl kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Rieffestahl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En rejses begyndelse" af Kolja Rieffestahl

Hos Bog & idé er "En rejses begyndelse" tilgængelig som e-bog. "En rejses begyndelse" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af EC Edition.

Kolja Rieffestahl "Coaching i perspektiv"

"Coaching i perspektiv" kan købes som e-bog (pdf-format). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Coaching i perspektiv" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Kolja Rieffestahl