Bog & idéKollmann

Bøger skrevet af Kollmann

Læs mere om Kollmann
1 produkter
1 produkter
Invasive plantearter i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Invasive plantearter i DanmarkRoelsgaard
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Invasive plantearter i Danmark

Mere om Kollmann

Kollmann har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Invasive plantearter i Danmark" udgivet af Biofolia - "Invasive plantearter i Danmark" udgivet af Biofolia

Bøger af Kollmann

Du kan bestille to bøger af Kollmann her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Kollmann bøger i et udvalg af formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Biofolia.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kollmanns "Invasive plantearter i Danmark"

"Invasive plantearter i Danmark" er tilgængelig som ebog. Med "Invasive plantearter i Danmark" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Biofolia.

"Invasive plantearter i Danmark" af Kollmann

"Invasive plantearter i Danmark" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Biofolia.
Detaljer
Fulde navn:
Kollmann