Bog & idéKristen Roupenian

Bøger skrevet af Kristen Roupenian

Læs mere om Kristen Roupenian
3 produkter
3 produkter
Kattemenneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
KattemenneskeKristen Roupenian
165,96 DKK
Hæftet
(10)
Kattemenneske
Kattemenneske
KattemenneskeKristen Roupenian
79,95 DKK
EBOG
(10)
Kattemenneske
Kattemenneske
STREAM
KattemenneskeKristen Roupenian
119,95 DKK
Lydbog
(10)
Kattemenneske

Mere om Kristen Roupenian

Hvis du søger en bog fra Kristen Roupenian, kan du købe et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Roupenian.
Bøgerne fra Kristen Roupenian kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Cat Person and Other Stories" udgivet af Vintage - "You Know You Want This" udgivet af Jonathan Cape - "Kattemenneske" udgivet af Gyldendal - "Kattemenneske" udgivet af Gyldendal - "Kattemenneske" udgivet af Gyldendal - "Cat Person" udgivet af Jonathan Cape

Bøger af Kristen Roupenian

Du kan bestille seks bøger af Kristen Roupenian her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Kristen Roupenian bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Roupenian er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristen Roupenians "Cat Person and Other Stories"

"Cat Person and Other Stories" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Vintage, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Kristen Roupenian "You Know You Want This"

Hos Bog & idé er "You Know You Want This" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Jonathan Cape, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristen Roupenian