Bog & idéKristian Basballe

Bøger skrevet af Kristian Basballe

Læs mere om Kristian Basballe
2 produkter
2 produkter
Kina og verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kina og verdenClement Kjersgaard (red.)
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Kina og verden
I krig og tvivl
BOEGERTILSTAERKPRIS
I krig og tvivlNikolaj Arve Henningsen
99,56 DKK
Hæftet
(0)
I krig og tvivl

Mere om Kristian Basballe

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger af Kristian Basballe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Basballes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "RÆSON 16" udgivet af Clement Kjersgaard - "Kina og verden" udgivet af Ræson Medier - "Mellemøsten i krig " i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson Medier - "I krig og tvivl" i serien "Artikler fra RÆSON" udgivet af Ræson Medier - "Verdens magter" i serien "Ræson" udgivet af Ræson Medier - "Venstre kommer til at rykke sig" udgivet af Ræson medier

Mere om Kristian Basballes bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Kristian Basballe hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Basballes bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Basballe skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Basballes "RÆSON 16"

Det er muligt at købe Kristian Basballes "RÆSON 16" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Clement Kjersgaard.

"Kina og verden" af Kristian Basballe

Hos Bog & idé er "Kina og verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ræson Medier, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Basballe