Bog & idéKristian Dreyer

Bøger skrevet af Kristian Dreyer

Læs mere om Kristian Dreyer
3 produkter
3 produkter
Ejerlejlighedsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
EjerlejlighedslovenKristian Dreyer
989,96 DKK
Hardback
(0)
Ejerlejlighedsloven
Ejerlejligheder og andelsboliger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ejerlejligheder og andelsboligerKristian Dreyer
1196,96 DKK
Hæftet
(0)
Ejerlejligheder og andelsboliger
Ejendomsmæglerloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
EjendomsmæglerlovenKristian Dreyer
1493,96 DKK
Hardback
(0)
Ejendomsmæglerloven

Mere om Kristian Dreyer

Hvis du leder efter en bog skrevet af Kristian Dreyer, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Dreyers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ejerlejligheder og andelsboliger" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Ejendomsmæglerloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group

Bøger skrevet af Kristian Dreyer

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kristian Dreyer hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Dreyers bøger som hæftet. Bøgerne af Dreyer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ejerlejligheder og andelsboliger" af Kristian Dreyer

Det er muligt at købe Kristian Dreyers "Ejerlejligheder og andelsboliger" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kristian Dreyer "Ejendomsmæglerloven med kommentarer"

Det er muligt at købe Kristian Dreyers "Ejendomsmæglerloven med kommentarer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Dreyer