Bog & idéKristian Hvidtfeldt Nielsen

Bøger skrevet af Kristian Hvidtfeldt Nielsen

Læs mere om Kristian Hvidtfeldt Nielsen
2 produkter
2 produkter
Camp Century: The Untold Story of America's Secret Arctic Military Base Under the Greenland Ice
Camp Century: The Untold Story of America's Secret Arctic Military Base Under the Greenland IceKristian Hvidtfeldt Nielsen
319,95 DKK
Paperback
(0)
Camp Century: The Untold Story of America's Secret Arctic Military Base Under the Greenland Ice
På jagt efter søslangen
BOEGERTILSTAERKPRIS
På jagt efter søslangenKristian Hvidtfeldt Nielsen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
På jagt efter søslangen

Mere om Kristian Hvidtfeldt Nielsen

Kristian Hvidtfeldt Nielsen har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens bøger.
Bøgerne fra Kristian Hvidtfeldt Nielsen tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Camp Century: The Untold Story of America's Secret Arctic Military Base Under the Greenland Ice" udgivet af Columbia University Press - "På jagt efter søslangen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Kristian Hvidtfeldt Nielsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Kristian Hvidtfeldt Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Nielsens bøger kommer i forskellige formater. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Hvidtfeldt Nielsens "Camp Century: The Untold Story of America's Secret Arctic Military Base Under the Greenland Ice"

Det er muligt at købe Kristian Hvidtfeldt Nielsens "Camp Century: The Untold Story of America's Secret Arctic Military Base Under the Greenland Ice" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Columbia University Press.

"På jagt efter søslangen" af Kristian Hvidtfeldt Nielsen

Det er muligt at købe Kristian Hvidtfeldt Nielsens "På jagt efter søslangen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Hvidtfeldt Nielsen