Bog & idéKristian Kreiner

Bøger skrevet af Kristian Kreiner

Læs mere om Kristian Kreiner
8 produkter
8 produkter
Projektledelse i løst koblede systemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Projektledelse i løst koblede systemerKreiner K
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Projektledelse i løst koblede systemer
Mindeværdige projekter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindeværdige projekterKristian Kreiner og John Stian Haukeland
143,96 DKK
Paperback
(0)
Mindeværdige projekter
Ledelse og troværdighed
Ledelse og troværdighedKristian Kreiner
49,95 DKK
e-bog
(0)
Ledelse og troværdighed
Adfærdsteoretiske perspektiver på virksomheden
Adfærdsteoretiske perspektiver på virksomhedenJames G. March
29,95 DKK
EBOG
(0)
Adfærdsteoretiske perspektiver på virksomheden
Valg og læring
Valg og læringJames G. March
79,95 DKK
EBOG
(0)
Valg og læring
Visioner, variationer og populationer
Visioner, variationer og populationerJames G. March
39,95 DKK
EBOG
(0)
Visioner, variationer og populationer
Beslutningstageres tillærte egenskaber
Beslutningstageres tillærte egenskaberJames G. March
59,95 DKK
EBOG
(0)
Beslutningstageres tillærte egenskaber
Valg, vane og vision
Valg, vane og visionJames G. March
89,95 DKK
EBOG
(0)
Valg, vane og vision

Mere om Kristian Kreiner

Der er flere bøger af Kristian Kreiner tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Kreiner s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindeværdige projekter" udgivet af Samfundslitteratur - "Dialog og konkurrence" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Dialog og konkurrence Arkitektkonkurrencer: Fænomen, historie og aktuelle eksempler " i serien "Dialog og konkurrence" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Ledelse og troværdighed" i serien "Gyldendal Business Single" udgivet af Gyldendal Business - "Dialog og konkurrence Et perspektiv på andre organiserede konkurrencer" i serien "Dialog og konkurrencer" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Dialog og konkurrence Dialogstrategier" i serien "Dialog og konkurrence" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Dialog og konkurrence Deltagelsesstrategier" i serien "Dialog og konkurrencer" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Dialog og konkurrence Designstrategier for arkitektkonkurrencer" i serien "Dialog og konkurrence" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Dialog og konkurrence" udgivet af Nyt fra samfundsvidenskaberne - "Fejl i byggeriet?" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Kristian Kreiners bøger

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Kristian Kreiner hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Kristian Kreiner kan købes i et udvalg af formater. Kreiner har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Kreiners "Mindeværdige projekter"

"Mindeværdige projekter" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kristian Kreiner "Dialog og konkurrence"

"Dialog og konkurrence" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Dialog og konkurrence" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt fra Samfundsvidenskaberne.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Kreiner