Bog & idéKristian Kreiner

Bøger skrevet af Kristian Kreiner

Læs mere om Kristian Kreiner
1 produkter
1 produkter
Handicaporganisationernes Hus
Handicaporganisationernes HusKristian Kreiner
39,95 DKK
EBOG
(0)
Handicaporganisationernes Hus

Mere om Kristian Kreiner

Kristian Kreiner har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kreiners seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindeværdige projekter" i serien "Mindeværdige projekt" udgivet af Samfundslitteratur - "Mindeværdige projekter" i serien "Mindeværdige projekt" udgivet af Samfundslitteratur - "Handicaporganisationernes Hus " i serien "Mindeværdige projekt" udgivet af Samfundslitteratur - "Mindeværdige projekter" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Kristian Kreiner

Du kan finde fire bøger af Kristian Kreiner her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Kristian Kreiner bøger i forskellige formater. Kreiners bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mindeværdige projekter" af Kristian Kreiner

Hos Bog & idé er "Mindeværdige projekter" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kreiner, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Mindeværdige projekt". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kristian Kreiner "Mindeværdige projekter"

"Mindeværdige projekter" kan købes som pdf. Endnu en af Kristian Kreiner fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Mindeværdige projekt". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Kreiner