Bog & idéKristian Lind Nielsen

Bøger skrevet af Kristian Lind Nielsen

Læs mere om Kristian Lind Nielsen
1 produkter
1 produkter
Sprogbegreberne rundt
Sprogbegreberne rundtKristian Lind Nielsen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Sprogbegreberne rundt

Mere om Kristian Lind Nielsen

Kristian Lind Nielsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sprogbegreberne rundt". Det er Skriveforlaget, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kristian Lind Nielsens "Sprogbegreberne rundt"

Hos Bog & idé er "Sprogbegreberne rundt" tilgængelig som ebog. "Sprogbegreberne rundt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Lind Nielsen